raw food

Collection by Laura

208 
Pins
 • 
9 
Followers
Blauwe bessen crumble taart - Perfect als dessert of om te serveren bij het ontbijt! Dit recept is vegetarisch, veganistisch, vrij van geraffineerde suikers, glutenvrij en lactosevrij.

Blauwe bessen crumble taart | A Spoonful of Happiness

Blauwe bessen crumble taart - Perfect als dessert of om te serveren bij het ontbijt! Dit recept is vegetarisch, veganistisch, vrij van geraffineerde suikers, glutenvrij en lactosevrij.

How to Eat More Sprouts - Hippocrates Health Institute

How to Eat More Sprouts

Trying to get more sprouts in your diet? Sprouting is by far the least expensive and easiest way to get incredible nutrition and benefit from Mother Nature’s powers. We cannot emphasize enough the importance of sprouts in your diet! If you are seriously having trouble eating your sprouts or just want new ways to enjoy …

walnootspread

Weekmenu 4 - 8 september | De Groene Meisjes

Tijd voor een nieuw weekmenu! Eentje die geschikt is voor een mooie nazomerweek. Want laten we hopen dat we die toch nog wel eventjes krijgen.

7 dingen die we weggooien, maar perfect eetbaar zijn - HLN.be

7 dingen die we weggooien, maar perfect eetbaar zijn

Onze maatschappij wordt getekend door verspilling. Elke week belandt een groot deel van onze koelkastinhoud in de vuilnisbak omdat we de spullen niet op tijd konden opeten. En daarnaast gooien we ook dingen weg waarvan we denken dat het afval is, maar die eigenlijk perfect eetbaar zijn. Wij geven een overzicht om het milieu en je portefeuille wat te sparen.

Here Are 9 Mason Jar Hacks That Will Make Your Life WAY Easier

Mason Jar Hacks 9 Ways | Recipes

Featuring Omelette In A Jar, Healthier Instant Noodles In A Jar, Snack Packs In A Jar, Breakfast Sandwiches In A Jar, Honey Mustard Dressing In A Jar, Pre-Packed Smoothie In A Jar and Banana Bread In A Jar

Servings: 16

These Dairy-Free Key Lime Coconut Bars Are A Must For Your Next Summer Gathering

When it comes to ingredients, less is always more.

Koolhydraatarme almond magnums - Lowcarbchef.nl

Koolhydraatarme almond magnums

·
1 review
·
3 hours
·

Op een warme Zomerse dag is niets lekkerder dan een ijsje. De voorkeur gaat dan natuurlijk uit naar magnum. Helaas zit er in een magnum uit de supermarkt veel suiker. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Een zelfgemaakte koolhydraatarme en suikervrije magnum met amandelstukjes! Een echte almond magnum dus!

Zoetzuur van courgettes – Ingridzijkookt

Zoetzuur van courgettes

Ik vind zoetzuur dus echt heel erg lekker maar kreeg het niet voor elkaar om een echt goed recept te pakken te krijgen, vaak te zuur of te zoet of gewoon vies. Maar ik kreeg van mijn schoonmoeder e…

hummus

Onkruid hummus - Harmony Center

Sinds een aantal jaar maak ik regelmatig zelf Hummus. Een leuke variant hier op is wat ik noem “Onkruid hummus”. Hieronder het recept. Met ook het recept om zelf Tahin te maken, een basisingrediënt voor Hummus. Dit keer heb ik als “onkruid” het fijne kruid Melganzenvoet gebruikt, maar je kunt dit afwisselen met andere kruiden zoals Brandnetel, Weegbree, Rode Klaver ...

Pistachio Nut Cheese Recipe

Pistachio Nut Cheese Recipe - Quick, Vegan and Dairy-free

·
84 reviews
·
40 minutes
·

Vegan cheese that's made from pistachio nuts and is free of dairy. Quick and easy recipe for a plant based cheese that has no added oils. This nut cheese slices and grates.

Blueberry Lime Vegan Cheesecake | Pretty Pies

Blueberry Lime Cheesecake

·
15 reviews
·
2.5 hours
·

Tangy, creamy, berrylicious no-bake cheesecake you won't believe is healthy!

vegan barbecue

De perfecte vegan barbecue. Van burgers tot groenten!

Hier vind je alle inspiratie voor een heerlijke vegan barbecue! We delen tips en recepten voor vegan burgers, sausjes, salades en groentes op de barbecue.