Teodor Dascalu

Teodor Dascalu

Teodor Dascalu
Mai multe idei de la Teodor
Handmade Leather Earrings Cuffs Bracelets Bags Keyrings

Handmade Leather Earrings Cuffs Bracelets Bags Keyrings

The brick coming through the peeling paint creates a sense of depth. The use of layers in this piece make it visually exciting.

The brick coming through the peeling paint creates a sense of depth. The use of layers in this piece make it visually exciting.

This image uses three main colours and overlaps them to make new colours, it uses black, blue, green and pink, some of the colours have a partially transparent texture to create the overlapping look. the tone of most of the colours i.e. black, blue and green, but by the use of a vibrant pink, it makes the picture stand out and look eye catching. the composition of the image has an offset aspect where only half of the image has any content other than a blue background.

This image uses three main colours and overlaps them to make new colours, it uses black, blue, green and pink, some of the colours have a partially transparent texture to create the overlapping look. the tone of most of the colours i.e. black, blue and green, but by the use of a vibrant pink, it makes the picture stand out and look eye catching. the composition of the image has an offset aspect where only half of the image has any content other than a blue background.

Villa-Savoye.jpg (2816×2112)

Villa-Savoye.jpg (2816×2112)

la villa savoye - Buscar con Google

la villa savoye - Buscar con Google

Villa Savoye - Le Corbusier

Villa Savoye - Le Corbusier

Le Corbusier. Maison Ozenfant. Avenue Reille. Paris, France. 1922

Le Corbusier. Maison Ozenfant. Avenue Reille. Paris, France. 1922

Gallery - AD Classics: Maison Louis Carré / Alvar Aalto - 7

Gallery - AD Classics: Maison Louis Carré / Alvar Aalto - 7

Moody

Moody

Beautiful skylight detail, slanted wall in Alvar Aalto's studio, Helsinki, Finland, 1955.  This is in the room where they pinned up drawings.

Beautiful skylight detail, slanted wall in Alvar Aalto's studio, Helsinki, Finland, 1955. This is in the room where they pinned up drawings.