Sorin Paul
Mai multe idei de la Sorin
Varying degrees of visual continuity is a theme throughout the apartment.

Varying degrees of visual continuity is a theme throughout the apartment.

Dwell - Tribeca Loft by Andrew Franz Architect, PLLC - Photo 8 of 15

Dwell - Tribeca Loft by Andrew Franz Architect, PLLC - Photo 8 of 15

A custom steel stair repurposes timbers from the old roof joists as treads and landings.

A custom steel stair repurposes timbers from the old roof joists as treads and landings.

A 150 square-foot glass roof retracts to provide access to the roof and to create an open exterior court at the mezzanine.

A 150 square-foot glass roof retracts to provide access to the roof and to create an open exterior court at the mezzanine.

The court exposes the sky, fills the previously dark loft with natural daylight, and brings accessible outdoor space into the primary living zones.

The court exposes the sky, fills the previously dark loft with natural daylight, and brings accessible outdoor space into the primary living zones.

The residence is transformed by a relocated mezzanine featuring a sunken court which connects to the planted green roof garden above.

The residence is transformed by a relocated mezzanine featuring a sunken court which connects to the planted green roof garden above.

What if you had to study a single page to get the complete idea language? Today, we are sharing 'The Entire Python Language in a Single Image'

What if you had to study a single page to get the complete idea language? Today, we are sharing 'The Entire Python Language in a Single Image'

Open and inviting, the addition enables a fluid indoor-outdoor connection that didn’t exist before.

Open and inviting, the addition enables a fluid indoor-outdoor connection that didn’t exist before.

“The most challenging part of the design was fusing the old part of the house with the new addition,” says principal architect Alex Terry. The character and architectural integrity of the single-level 1950s ranch house was thoughtfully reconsidered during the addition and remodel. The home’s front porch, typical of period, was refreshed with ipe decking and railing.

“The most challenging part of the design was fusing the old part of the house with the new addition,” says principal architect Alex Terry. The character and architectural integrity of the single-level 1950s ranch house was thoughtfully reconsidered during the addition and remodel. The home’s front porch, typical of period, was refreshed with ipe decking and railing.

Open and inviting, the addition enables a fluid indoor-outdoor connection that didn’t exist before.

Open and inviting, the addition enables a fluid indoor-outdoor connection that didn’t exist before.