Simona Manolache
Mai multe idei de la Simona
Ricardo Bofill Taller de Arquitectura, Andrés Gallardo · La Muralla Roja

Ricardo Bofill Taller de Arquitectura, Andrés Gallardo · La Muralla Roja

To create the faceted skin enclosing the Saw Swee Hock Student Centre at the London School of Economics, architects O'Donnell + Tuomey used bricks in 46 standard shapes and 127 special shapes.

To create the faceted skin enclosing the Saw Swee Hock Student Centre at the London School of Economics, architects O'Donnell + Tuomey used bricks in 46 standard shapes and 127 special shapes.

Returning Hut is a two-storey property that not only makes use of natural materials, but also allows the natural terrain to extend inside.

Returning Hut is a two-storey property that not only makes use of natural materials, but also allows the natural terrain to extend inside.

The Masía Freixa is one of Terrassa’s - and Catalonia’s - most impressive Modernist buildings. Built originally in 1896 as a small factory, it was transformed by the architect Lluís Muncunill in 1907-1910 into a bourgeois residence for the Catalan industrialist Josep Freixa i Artemi. Muncunill was a leading light in Catalan Modernism. Arch detail

The Masía Freixa is one of Terrassa’s - and Catalonia’s - most impressive Modernist buildings. Built originally in 1896 as a small factory, it was transformed by the architect Lluís Muncunill in 1907-1910 into a bourgeois residence for the Catalan industrialist Josep Freixa i Artemi. Muncunill was a leading light in Catalan Modernism. Arch detail

Sierlijke meisjes, sierlijke spiegel

Sierlijke meisjes, sierlijke spiegel

https://www.facebook.com/DanceForLifePhx Or Contact Shalie Gilson at (623)777-9493

https://www.facebook.com/DanceForLifePhx Or Contact Shalie Gilson at (623)777-9493

Tiler Peck- New York City Ballet

Tiler Peck- New York City Ballet

BRG Magazine: “Chapel in a South African Wine State, just outside Cape Town. Designed by Steyn Studio and TV3…”

BRG Magazine: “Chapel in a South African Wine State, just outside Cape Town. Designed by Steyn Studio and TV3…”

Painted geometric wall treatment

Painted geometric wall treatment