Çdo artikull është bërë me porosi. Çmimi i listuar përfshin këpucët dhe transportin vendas. Produkti në imazhin e mësipërm është pikërisht mënyra se si do ta merrni produktin tuaj nëse nuk keni kërkuar ndonjë personalizim. Nëse dëshironi të personalizoni këpucët tuaja më tej sesa të shtoni diçka të vogël, ju lutemi dërgoni një mesazh shitësit.
 Artikujt tanë janë 100% autentikë nga Nike direct. Aktualisht ne përdorim bojëra Angelus me cilësi të lartë vetëm për të siguruar që veprat e artit në kë Winnie The Pooh Shoes Nike, Winnie The Pooh Air Force Ones, Nike Shoes For Kids, Winnie The Pooh Shoes, Custom Forces, Painted Af1, Custom Baby Shoes, Baby Nike Shoes, Winnie The Pooh And Tigger