Descoperi aceste idei și multe altele!

cluj napoca - aeroport
Het kantoorgebouw van Bierman Advocaten uit Tiel heeft een complete upgrading ondergaan. Entropal heeft de gevels aan de buitenzijde van custom made aluminium sierelementen voorzien, welke gedeeltelijk bestaan uit led-verlichting. Zelfs vanaf de autosnelweg A15 springt de gerenoveerde aluminium gevel uit het oog. Daarnaast zijn alle puien van het kantoorgebouw vernieuwd.
Skeletbouw : techniek van bouwen waarbij eerst de dragenen en steunende onderdelen worden geconstrueerd zoals balken en kolommen: de opvulling , zoals muren en vloer hoeft niet ter dragen en kan van licht materiaal zijn ; dat later wordt aangebracht
I.U.T. de Tours - Vie pratique et aides sociales
Voor de renovatie en uitbreiding van het winkelpand van Only for Men in Geldermalsen heeft Entropal het aluminium vouwwand systeem gemaakt, type Schüco AWS, ADS65 en ASS70 FD. Het vernieuwde pand is ontworpen door Van Kessel Architectuur en Projectmanagement en gebouwd door Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel, beide onderdeel van de J.C. van Kessel Groep uit Geldermalsen.
« O Xardín
In opdracht van Productiecentrum Coroos in Geldermalsen heeft Entropal de puien van de kantoren gerenoveerd. Hierbij heeft Entropal gekozen voor aluminium Schüco profielen, type AWS / ADS 65 voor ramen en deuren. De J.C. van Kessel Groep uit Geldermalsen is bij dit complete renovatieproject betrokken. Zowel het ontwerp als de bouw is door de J.C. van Kessel Groep uitgevoerd.
A look at LEED’s new v4 standards
Nabij de bekende Fourth Road Bridge in Edinburgh (UK) bevindt zich het Dakota Hotel. Bij de nieuwbouw van dit bijzondere hotel is Entropal actief betrokken geweest. Entropal heeft de complete aluminium gevelbekleding en de vliesgevels gemaakt. Hierbij zijn de Schüco Vliesgevels FW 50+ en Deurseries AWS 65 toegepast. Het hotel bevat 1.627 m2 aan vliesgevel en 73 m2 aan raam- en deurseries.
Pinterest
Caută