springgreens: Bobby Petersen’s loft space in a Victorian...

I like the idea of everything but a bathroom being in one room. Credit: Ida Magntorn The bedrooms are accessed by vertigo-inducing ladders. The mezzanine above the kitchen, outside the second bedroom is Petersen's compact work space.

House in Chofu by Snark

SNARK Architectures renovate apartment to mimic mountain hut

House in Chofu by Snark

Completed in 2015 in Taipei, Taiwan. Images by Hey! Cheese. This is a renovation project of an old flat which measures 22 sqm and 3.3m in height. Due to the high housing prices in Taipei City, the living space...

22m2 Apartment in Taiwan / A Little Design

Tiny apartment with smart space solutions in Taiwan Going Vertical: Tiny 22 Sqm Apartment Maximizes Space in Style

This residential development consists of a complete gut renovation and new construction behind one of New York’s most beautiful and oldest cast-iron...

The Stealth Building / WORKac

Rohe Wände mit Patina, hohe Decke mit Zierleiste, Holzparkett – und ein eleganter Raum im Raum. Das französische Interiorstudio Batiik bereicherte ein kleines Apartment in Paris um eine kreative Lösung.

„Achille“-Apartment in Paris

Duplex studio by Studio mAAb

Studio mAAb slots plywood wedges into attic of renovated Rennes flat

This single-level crib in Rennes, France, was converted into a welcoming duplex. It hosts an array of creative living spaces under two plywood wedges.

Completed in 2016 in Wrocław, Poland. Images by Stanisław Zajączkowski. . This contemporary duplex is housed in Kurkowa 14, one of the first new builds in Wrocław’s up-and-coming Nadodrze district. Located right on the Odra...

Duplex in Kurkowa / 3XA

Completed in 2016 in Wrocław, Poland. Images by Stanisław Zajączkowski. This contemporary duplex is housed in Kurkowa one of the first new builds in Wrocław’s up-and-coming Nadodrze district. Located right on the Odra.

This treehouse residence in Hong Kong has been overhauled by local firm NCDA, which designed a cosy bedroom level suspended above the main space.

NCDA designs wood-screened loft bedroom for tiny Hong Kong treehouse

This treehouse residence in Hong Kong has been overhauled by local firm NCDA, which designed a cosy bedroom level suspended above the main space.

Canadian architect Jean Verville has combined minimalism with theatrics in this dwelling for a musician that features brass walls and raw concrete beams.

Jean Verville incorporates "golden ribbon" into Montreal apartment for music composer

Canadian architect Jean Verville has combined minimalism with theatrics in this dwelling for a musician that features brass walls and raw concrete beams.

Completed in 2016 in Bilbao, Spain. Images by Xabier Aldazabal. This apartment in Bilbao possessed two singular features that conditioned the planned approach right from the beginning. On one hand, a powerful...

Plaza del Museo Apartment Refurbishment / PAUZARQ arquitectos

Image 1 of 14 from gallery of Plaza del Museo Apartment Refurbishment / PAUZARQ arquitectos. Photograph by Xabier Aldazabal

Craftr

Stiluri predilecte in designul romanesc- Inspiratie in amenajarea casei - www.

This apartment, built in the 80s, has problems that are typical of the architectural debilities of most of the portuguese housing buildings of the second hal...

Redesigned Apartment by Miguel Marcelino in the Beautiful City of Lisbon, Portugal

Location/characterisation The project is located in a XIXth century building in the historical centre of the city of Porto. The object of the intervention..

The Green House

Location/characterisation The project is located in a XIXth century building in the historical centre of the city of Porto. The object of the intervention.

adelaparvu.com despre garsoniera 37 mp cu 4 locuri de dormit, Varsovia, design KlamaStudio, Foto Monika Filipiuk-Obalek (2)

adelaparvu.com despre garsoniera 37 mp cu 4 locuri de dormit, Varsovia, design KlamaStudio, Foto Monika Filipiuk-Obalek (2)

Venediktov by Special Project

Special Project Venediktov uses colour to organise family home in Kiev

Special Project Venediktov has reorganised an apartment inside a Kiev high-rise, using different shades of green to define each area.

Pinterest
Search