arh interior

178 Pinuri15 abonați
Salle à mnger blanche et bleue avec un mur en tasseaux en bois

Un appartement aux lignes graphiques

Salle à mnger blanche et bleue avec un mur en tasseaux en bois

Best Awards - BVN Architecture and CPRW Fisher and BVN Architecture / CPRW Fisher. / ASB Constellation Drive

Best Awards - BVN Architecture and CPRW Fisher and BVN Architecture / CPRW Fisher. / ASB Constellation Drive

The library’s rippling light, suspended from the original plasterwork ceiling, is by Ingo Maurer. The vintage lounge chairs are by Vladimir Kagan; the velvet club chairs were custom made, and the large ottoman is covered in a Sultanabad carpet | archdigest.com

Look Inside an English Country Home That Elegantly Blends Tudor and Jacobean Features

The library’s rippling light, suspended from the original plasterwork ceiling, is by Ingo Maurer. The vintage lounge chairs are by Vladimir Kagan; the velvet club chairs were custom made, and the large ottoman is covered in a Sultanabad carpet | archdigest.com

La Maison Bernard, architect Anttil LOvag, renovated by Odile Decq

La Maison Bernard, architect Anttil LOvag, renovated by Odile Decq

A 1905 home in Toronto has been updated by local developer Baukultur/ca to discreetly complement its traditional neighbourhood on the shore of Lake Ontario.

Baukultur/ca modernises early 20th century beach house in Toronto

A 1905 home in Toronto has been updated by local developer Baukultur/ca to discreetly complement its traditional neighbourhood on the shore of Lake Ontario.

001-maxhaus-casa-2-arquitetos-1050x687

APARTAMENTO TIPICAMENTE PAULISTANO

001-maxhaus-casa-2-arquitetos-1050x687

Completed in 2016 in Zürich, Switzerland. Images by Stefan Wülser. . The Zinnengasse, between Münsterhof and Wühre, is one of the older intact alleys of the left bank of river Limmat and Zurichs’ old town. The edge of...

Zinnengasse Restaurant / Wuelser Bechtel Architekten

Completed in 2016 in Zürich, Switzerland. Images by Stefan Wülser. . The Zinnengasse, between Münsterhof and Wühre, is one of the older intact alleys of the left bank of river Limmat and Zurichs’ old town. The edge of...

Atelier TAO+C has renovated a top-floor apartment in one of the earliest high-rise buildings in Shanghai, adding bookshelves all around its perimeter.

The study takes centre stage in bookshelf-lined apartment in Shanghai

Atelier TAO+C has renovated a top-floor apartment in one of the earliest high-rise buildings in Shanghai, adding bookshelves all around its perimeter.

© Daniel Ducci

Jardim Europa Apartment / Perkins+Will

© Daniel Ducci

Pinterest
Caută