Gold Fever

7 Pinuri126 abonați
Alluring sunlight reflects upon the glassy ocean waves casting dazzling flashes of lights resembling sparkling diamonds in the sea. A photograph by artist Michael Rock

Alluring sunlight reflects upon the glassy ocean waves casting dazzling flashes of lights resembling sparkling diamonds in the sea. A photograph by artist Michael Rock

U.S. scientists believe they have identified a fourth class of 'equilateral convex polyhedra' called Goldberg polyhedra

Scientists discover first type of SHAPE in 400 years

U.S. scientists believe they have identified a fourth class of 'equilateral convex polyhedra' called Goldberg polyhedra

New Boutiques

New Boutiques

Пејачот на британската група Сајмон Ле Бон (58) обожава да ја гледа публиката како танцува на нивните најголеми хитови. Тие најавија турнеја, на која ќе го промовираат нивниот  14-ти албум. - Паметните момчиња одеа на концертите на Дуран Дуран иако не ја сакаа нашата музика, затоа што таму секогаш имаше многу убави девојки, изјави пејачот на британската група Сајмон Ле Бон.

Пејачот на британската група Сајмон Ле Бон (58) обожава да ја гледа публиката како танцува на нивните најголеми хитови. Тие најавија турнеја, на која ќе го промовираат нивниот 14-ти албум. - Паметните момчиња одеа на концертите на Дуран Дуран иако не ја сакаа нашата музика, затоа што таму секогаш имаше многу убави девојки, изјави пејачот на британската група Сајмон Ле Бон.

| Jane Cooper Collection

| Jane Cooper Collection

Eureka!

Eureka!

A golden wreath and ring from the burial of an Odrysian Aristocrat ...

A golden wreath and ring from the burial of an Odrysian Aristocrat ...


Mai multe idei
Pinterest
Caută