Mai multe idei de la Krista
JKS

JKS

Jang Keun Suk by DianaSalazarS.deviantart.com on @DeviantArt

Jang Keun Suk by DianaSalazarS.deviantart.com on @DeviantArt

Jang Geun Seok as ‘Prince Charming’ in white

Jang Geun Seok as ‘Prince Charming’ in white

JKS

JKS

jks

jks

Jang Keun Suk :: ca. 2015

Jang Keun Suk :: ca. 2015