More ideas from Iulian
LukeSchneider APEX River Forest

Modern glass and metal hallway created by Apex Design Build for Cameo Endodontics in River Forest, IL.

The private patient rooms feature fully glazed doors that were designed to improve staff observation of patients, bring daylight into the center of the ward, and help engage families in the care process. After constructing a mock-up of the room, the staff requested adjustable Venetian blinds between the glass panes to address privacy concerns. Photo: David Barbour

The private patient rooms feature fully glazed doors that were designed to improve staff observation of patients, bring daylight into the center of…

Regent Insurance in Edenvale designed by Inhouse Brand Architects…

Lovely reception area with timber feature. Regent Insurance in Edenvale designed by Inhouse Brand Architects.