Geo Iulian
Mai multe idei de la Geo
Gevel Deschacht krijgt cachet met Equitone

Gevel Deschacht krijgt cachet met Equitone

Fradis Residence Braşov Located in Braşov, Fradis Residence is 1.5 km from Council Square. Brasov Synagogue is 1.3 km from the property. Free WiFi is provided .  All units include a flat-screen TV. Some units have a terrace and/or balcony with mountain views.

Fradis Residence Braşov Located in Braşov, Fradis Residence is 1.5 km from Council Square. Brasov Synagogue is 1.3 km from the property. Free WiFi is provided . All units include a flat-screen TV. Some units have a terrace and/or balcony with mountain views.

flat_3610035457636587243.jpg (340×206)

flat_3610035457636587243.jpg (340×206)

Because of its former life as a place of worship, the building features unusually high ceilings, up to 15 feet high and 30 feet high in the living areas.

Because of its former life as a place of worship, the building features unusually high ceilings, up to 15 feet high and 30 feet high in the living areas.

The remodel made sensitive re-use of existing elements and incorporated materials from the original church building, including walnut paneling, entry doors, and brass chandeliers - plus original wooden church pews as seating.

The remodel made sensitive re-use of existing elements and incorporated materials from the original church building, including walnut paneling, entry doors, and brass chandeliers - plus original wooden church pews as seating.

The Lighthouse Renovated Church Apartments

The Lighthouse Renovated Church Apartments

The Lighthouse Renovated Church Apartments

The Lighthouse Renovated Church Apartments

The Lighthouse Renovated Church Apartments

The Lighthouse Renovated Church Apartments

architecture, interior design, repurposed, san francisco, dolores park, church, condo, apartment, conversion, lighthouse, christian science, adaptive reuse, recycled materials, historic preservation, dolores park

architecture, interior design, repurposed, san francisco, dolores park, church, condo, apartment, conversion, lighthouse, christian science, adaptive reuse, recycled materials, historic preservation, dolores park

“Most of the individual decisions are based on a simple technology and inexpensive materials, so we managed to follow one of the basic principles of DublDom company—quality of architecture at an affordable pricing,” wrote BIO Architects. “The front facade with the maximum number of glazing was dictated by location of the house on the site. All the technical and utility rooms are located along the rear facade, and the children's room, office, main entrance and the living room with fireplace…

“Most of the individual decisions are based on a simple technology and inexpensive materials, so we managed to follow one of the basic principles of DublDom company—quality of architecture at an affordable pricing,” wrote BIO Architects. “The front facade with the maximum number of glazing was dictated by location of the house on the site. All the technical and utility rooms are located along the rear facade, and the children's room, office, main entrance and the living room with fireplace…