Flashback: Sarphatistraat Offices / Steven Holl Architects  http://officerenovationworkindelhi.wordpress.com/ http://www.arkinteriordesigners.com

Flashback: Sarphatistraat Offices / Steven Holl Architects

© Paul Warchol Architects: Steven Holl Architects Location: Amsterdam, The Netherlands Local architect: Rappange & Partners Project year: 1996 -

STEVEN HOLL ARCHITECTS COMMISSIONED TO DESIGN ECOLOGY MUSEUM AND PLANNING MUSEUM NEAR TIANJIN, CHINA

View of the model, showing the Planning Museum’s south façade, looking into the central atrium. Steven Holl, Tianjin EcoCity Ecology and Planning Museums.

Musee de l'ocean et du surf - Biarritz

Steven Holl Interview: Not a 'Signature Architect' / Andrew Caruso

Cité de l’Océan et du Surf by Steven Holl and Solange Fabião Like the landscape and the building blending together and of course That staircase

Sarphatistraat Offices / Steven Holl Architects

Flashback: Sarphatistraat Offices / Steven Holl Architects

Pinterest
Search