Radio amator

Explorează subiecte asemănătoare

Wire_Antennas_for_Ham_Radio                                                                                         More

Wire_Antennas_for_Ham_Radio More

09/365 Antena de radio-amator amator :)

09/365 Antena de radio-amator amator :)

Ham Radio Amator HC5DX his antenna yagi beam his from Ecuador with a double rainbow

Ham Radio Amator HC5DX his antenna yagi beam his from Ecuador with a double rainbow

PROGRAMMING FILE FREQUENCY LIST WITH HAM-FRS-PMR-GMRS-MURS-SAR-MARINE-WEATHER-BUSINESS CHANNELS - CLICK FOR PRINT

Program Your VHF UHF Transceivers for Disaster Preparedness with FRS GMRS PMR MURS BUSINESS WEATHER MARINE HAM Channel Frequencies

PROGRAMMING FILE FREQUENCY LIST WITH HAM-FRS-PMR-GMRS-MURS-SAR-MARINE-WEATHER-BUSINESS CHANNELS - CLICK FOR PRINT

Xiegu X108 QRP Transceiver - HAM Radio.

Xiegu X108 QRP Transceiver - HAM Radio.

Software defined radio...FLEX...I would like to try one out for a bit...

Software defined radio...FLEX...I would like to try one out for a bit...

Ham Radio Symbol                                                                                         More

Ham Radio Symbol More

   Ham Radio Satellite Antenna Simple, inexpensive and lots of fun! Here is an easy to make home brew antenna that can get you on the air working satellites or be built for use as a portable

The $4.00 Ham Radio Satellite Antenna

  Ham Radio Satellite Antenna Simple, inexpensive and lots of fun! Here is an easy to make home brew antenna that can get you on the air working satellites or be built for use as a portable

Image titled Build Several Easy Antennas for Amateur Radio Step 2

Build Several Easy Antennas for Amateur Radio

Image titled Build Several Easy Antennas for Amateur Radio Step 2

Sienna Kit Transceiver

Sienna Kit Transceiver

Anonymous; #5500 'Skysensor' Shortwave Radio, 1970s.

Anonymous; #5500 'Skysensor' Shortwave Radio, 1970s.

radioshackequipment.jpg

Maker Pro News: Maker Humble Bundle, Fabricating Fabric, GPU Tech Conference, and More

radioshackequipment.jpg

Open QRP Transceiver

Open QRP Transceiver

G7DDN Homebrew 40/80m QRP set

G7DDN Homebrew 40/80m QRP set

My first shortwave radio built by Big Brother Barney 1969 Heathkit Mohican--Gosh I miss this radio -- Go Air Force!

My first shortwave radio built by Big Brother Barney 1969 Heathkit Mohican--Gosh I miss this radio -- Go Air Force!

Gjithçka si me shpejtësinë e dritës. Një shpejtësi që e zvogëlon Europën dhe e bën Shqipërinë të pranishme në bisedat që gazetarë nga Tirana bëjnë me mikpritësit nga Berlini. Dikush e ka vizituar dhe është bërë amator i alpeve shqiptare; një tjetër e ka në plan, e një i tretë thotë se e njeh Shqipërinë nga emisionet e Radio Tiranës së para viteve ‘90.

Berlin, Berlin…

Gjithçka si me shpejtësinë e dritës. Një shpejtësi që e zvogëlon Europën dhe e bën Shqipërinë të pranishme në bisedat që gazetarë nga Tirana bëjnë me mikpritësit nga Berlini. Dikush e ka vizituar dhe është bërë amator i alpeve shqiptare; një tjetër e ka në plan, e një i tretë thotë se e njeh Shqipërinë nga emisionet e Radio Tiranës së para viteve ‘90.

Pinterest
Caută