de la HubPages

Jang Geun Suk (Jang Keun-Suk) - A Talented Korean Actor

63
20

2015年02月05日 : Jang Keun Suk 手帖。

1

Jang Geun Seok (장근석) (Jang Keun Suk) #KPop #JKS Jang Keun Suk #kdrama…

14
3

Jang Geun Seok (장근석) (Jang Keun Suk) #KPop #JKS Jang Keun Suk #kdrama…

11
3
de la Twitter

JKS-wilove on

Jang Geun Seok (장근석) (Jang Keun Suk) #KPop #JKS Jang Keun Suk #kdrama…

8
5

Jang Keun Suk ♥ Asia Prince ♥ You're Beautiful ♥ Marry Me Mary ♥ Beethoven Virus ♥ Baby and Me ♥ You’re My Pet

24
1

The Eels Family Official Bulletin: [Teaser] 2015 JANG KEUN SUK THE CRI SHOWⅢ DVD

3

cool Jang Keun Suk & Pretty Man/Beautiful Man

Pinterest • Catalogul de idei al întregii lumi