Pinterest • Catalogul cu imagini al întregii lumi

Jang Geun Suk on @DramaFever, Check it out!

182
66
1
de la Twitter

美咲♡レディ on

jang geun suk

95
7

Jang Geun Suk ♥ You're Beautiful ♥ Mary Got Married ♥ Beethoven Virus

70
34

Jang Geun Suk, Jang Geun Seok, Jang Keun Suk

98
37

sooo cute :) :)

24
10
de la Twitter

JKS-wilove on

jang geun suk | Tumblr

56
24