gg
Mai multe idei de la gg
small house bliss Tiny living | ombiaiinterijeri

small house bliss Tiny living | ombiaiinterijeri

Narrow three-story house in Toronto by superkul

Narrow three-story house in Toronto by superkul

The greenery surrounding the entrance is beautiful, as well as the building-land integration.

The greenery surrounding the entrance is beautiful, as well as the building-land integration.

Delish 2

Delish 2

The team carried the concept of contrast through the exterior, juxtaposing the home’s 125-year-old red brick façade with vertical, black-stained cedar cladding at the back. “We wanted to celebrate the old alongside the new,” Dubbeldam says. Since the house is so well insulated, the extra heat that dark exteriors typically draw doesn’t penetrate beyond the boards’ surface.

The team carried the concept of contrast through the exterior, juxtaposing the home’s 125-year-old red brick façade with vertical, black-stained cedar cladding at the back. “We wanted to celebrate the old alongside the new,” Dubbeldam says. Since the house is so well insulated, the extra heat that dark exteriors typically draw doesn’t penetrate beyond the boards’ surface.

Narrow Dwelling in Toronto Converted Into Bright Family Refuge: The Contrast House

Narrow Dwelling in Toronto Converted Into Bright Family Refuge: The Contrast House

11 Small Modern House Designs // This narrow house fits tightly between the two houses on either side of it and makes up for it's narrow width by being slightly taller than the other houses around it.

11 Small Modern House Designs // This narrow house fits tightly between the two houses on either side of it and makes up for it's narrow width by being slightly taller than the other houses around it.

Architizer - Maison à Vincennes

Architizer - Maison à Vincennes

Minimalist House // oversized modern statement door - Casa Besares by Arquinoma via  » CONTEMPORIST

Minimalist House // oversized modern statement door - Casa Besares by Arquinoma via » CONTEMPORIST

The house narrows at the back before leading out to a small courtyard. While the home isn't exposed to a great deal of natural light, the firm incorporated windows where possible to enhance the flow of sunlight throughout the space.   - ELLEDecor.com

The house narrows at the back before leading out to a small courtyard. While the home isn't exposed to a great deal of natural light, the firm incorporated windows where possible to enhance the flow of sunlight throughout the space. - ELLEDecor.com