Anda Gheorghe
Mai multe idei de la Anda
Added Dimensions | Our Work

Added Dimensions | Our Work

Long House by Dan Brill Architects

Long House by Dan Brill Architects

By provoking action and reaction between past en present through the application of contemporary architecture, the remodelling of this entire block of buildings – including landmark buildings such as Hooghuys and the former Lorette convent...

By provoking action and reaction between past en present through the application of contemporary architecture, the remodelling of this entire block of buildings – including landmark buildings such as Hooghuys and the former Lorette convent...

Recupero della exFornace di Riccione, Riccione, 2014 - Pietro Carlo Pellegrini Architetto

Recupero della exFornace di Riccione, Riccione, 2014 - Pietro Carlo Pellegrini Architetto

St.Joseph Church, Zabrze, Poland 1229-1931 Dominikus Böhm Architect

St.Joseph Church, Zabrze, Poland 1229-1931 Dominikus Böhm Architect

Designed by Stuart Silk Architects along with Amy Baker Interior Design, this contemporary shingle style home is nestled on Lake Washington.

Designed by Stuart Silk Architects along with Amy Baker Interior Design, this contemporary shingle style home is nestled on Lake Washington.

contemporary but looks ancient. protected outdoor area, asymmetrical roof.

contemporary but looks ancient. protected outdoor area, asymmetrical roof.

LASC studio house Skane--1,130 sq. ft. They were looking to preserve the nostalgic character of the region yet redesign for contemporary needs of light, space and nature. , LASC opened this renovation to the outside by adding large windows, by removing over half of the interior walls and ceilings. they chose concrete, pine and white plaster with the addition of vibrant colors to liven the inside. Concrete counters in kitchen, 2-sided woodstove in  heart of the house, and a tub-with-a-view

LASC studio house Skane--1,130 sq. ft. They were looking to preserve the nostalgic character of the region yet redesign for contemporary needs of light, space and nature. , LASC opened this renovation to the outside by adding large windows, by removing over half of the interior walls and ceilings. they chose concrete, pine and white plaster with the addition of vibrant colors to liven the inside. Concrete counters in kitchen, 2-sided woodstove in heart of the house, and a tub-with-a-view

Nydelig glød og spill i treverket, og fine variasjoner i mørkhetsgrad og lengder. Kan være veldig fint hvis taket også skal være tre. Woning Terschelling

Nydelig glød og spill i treverket, og fine variasjoner i mørkhetsgrad og lengder. Kan være veldig fint hvis taket også skal være tre. Woning Terschelling