Adelina Stanoiu

Adelina Stanoiu

Adelina Stanoiu
More ideas from Adelina
In this kitchen, a large window provides lots of natural light to the mostly wooden kitchen. Exposed shelves are used to store recipe books, and the…

In this kitchen, a large window provides lots of natural light to the mostly wooden kitchen. Exposed shelves are used to store recipe books, and the kitchen has achieved a contemporary look by not including hardware on the cabinets.

Byt ze třicátých let proměnili v soudobý prostor pro bydlení. Netradiční prostorové řešení kontrastuje s klidným a střídmým materiálovým řešením. Návrh vytvořilo barcelonské studio EO arquitectura.  Autor: EO arquitectura I Adrian Elizalde + Clara Ocaña Studie: 2015 Realizace: 2015 Plocha: 65 m2 Místo: Barcelona I Španělsko  Zdi malých a temných pokojů byly zbourány a, zde se skrývá pointa, žádné nové nepřibyly. Byt je jedním velkým prostorem složeným ze tří zón. Ty jsou definovány, avšak…

Completed in 2015 in Barcelona, Spain. Images by Adrià Goula. The project presents the renovation of an apartment located in a building on the ‘Eixample’ neighbourhood, Barcelona. Originally, the apartment.