Gabriela
Mai multe idei de la Gabriela
THE BLACK BOX HOUSE, VILNIUS, LITHUANIA. Completion Date: May 2016 The Black Box project was designed by PAO Architects. Client young family with 2 childr...

THE BLACK BOX HOUSE, VILNIUS, LITHUANIA. Completion Date: May 2016 The Black Box project was designed by PAO Architects. Client young family with 2 childr...

glass office divider partition ideas modern office design room dividers

glass office divider partition ideas modern office design room dividers

Created in 3DS Max, this was began because I immediately fell in love with the building and it's location which provided an ideal opportunity to test out some of the new skills I have learnt from the last two years. Fully CG.

Created in 3DS Max, this was began because I immediately fell in love with the building and it's location which provided an ideal opportunity to test out some of the new skills I have learnt from the last two years. Fully CG.

One of the rewarding tasks we have is working with our Entrepreneur members to navigate the exciting challenges of start-up businesses. Our Lifestyle Managers become an integral part of the business from managing their diaries, updating their customer database, confirming meetings, assisting with the

One of the rewarding tasks we have is working with our Entrepreneur members to navigate the exciting challenges of start-up businesses. Our Lifestyle Managers become an integral part of the business from managing their diaries, updating their customer database, confirming meetings, assisting with the

#diseño #mueble #designandwood

#diseño #mueble #designandwood

Google Search

Google Search

Zobacz na Instagramie zdjęcie użytkownika @_osom_ • Polubienia: 848

Zobacz na Instagramie zdjęcie użytkownika @_osom_ • Polubienia: 848

Memocorp Office at 259 George St by The Stella Collective | Yellowtrace

Memocorp Office at 259 George St by The Stella Collective | Yellowtrace

Hopkins and his team chose to place curved walnut corridors throughout the office as a contrast to the angular floor layout, forming clear paths of circulation for PDG staff.

Hopkins and his team chose to place curved walnut corridors throughout the office as a contrast to the angular floor layout, forming clear paths of circulation for PDG staff.